2021-03-26 11:00:00
Təzə bişmiş çörəyi 8 saatdan sonra yeyin, yoxsa...
“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
AzEdu.az xəbər verir ki, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yaradır
Bu bölməyə aid digər xəbərlər
Faktiki hava: Bakı və Abşeron yarımadasında 29 dərəcə isti olub
2024-04-20 10:29:29
Aprelin 20-si Beynəlxalq Çin Dili Günüdür
2024-04-20 10:11:59
Məktəb direktoru icra başçısına müavin təyin olundu - FOTO
2024-04-20 09:01:56
AzTU əməkdaşları beynəlxalq konfransda çıxış edib
2024-04-19 18:03:00
“Sabahın alimləri” müsabiqəsində iştırakçıların çoxu ucqar kəndlərdəndir
2024-04-19 15:58:00
"Şagirdlər ağır dərs yükünün altında əzilirlər"
2024-04-19 13:18:00
Bu il buraxılış imtahanları asan keçirildi?
2024-04-19 09:39:00
“Tarixdə bu gün” - 19 aprel necə yadda qalıb?
2024-04-19 09:28:00
AzTU tələbələri Azərbaycanı Portuqaliyada təmsil ediblər
2024-04-19 09:14:37
Bu gün 30 dərəcə isti olacaq
2024-04-19 08:37:54
kitabı
ÇOX OXUNANLAR
18 Aprel 2024, 10:04
DİM-dən 17 mart buraxılış imtahanının nəticələri ilə bağlı AÇIQLAMA
18 Aprel 2024, 12:35
Sertifikasiya imtahanının vaxtı AÇIQLANDI
17 Aprel 2024, 10:21
Sertifikasiya:“Müəllimlərin hazırlığa getməsi qəbuledilməzdir”
17 Aprel 2024, 12:14
Regionlar üzrə ən çox bal toplayanlar – Mərkəzi Aran bölgəsinin ŞAGİRDLƏRİ
16 Aprel 2024, 13:10
10 mart buraxılış imtahanının nəticələri AÇIQLANDI
18 Aprel 2024, 12:40
Sertifikasiyadan keçə bilməyənlər bu il imtahan verəcək
19 Aprel 2024, 16:09
Regionlar üzrə ən çox bal toplayanlar... Şəki-Zaqatala bölgəsinin ŞAGİRDLƏRİ
11 Aprel 2024, 10:25
Hansı ixtisas qruplarına qəbul olmaq asandır?
FACEBOOK